8 Şubat 2016 Pazartesi

Akne,Sivilce&kızarıklıklar

 Tamam biliyorum o lanet aknenin&sivilcenin izini geçirmek tam bi ölüm.Çok uğraştım,gerçekten.En son çareyi dermapende buldum.Azıcık acılı işlemdi ama şarttı. Her neyse. Eğer gerçekten "ya hof geçmiyo bunlar ya bıktım" modundaysanız; doğru yerdesiniz. 5 senedir akne ve sivilce ile iç içe olduğumdan ve dermatologlardan bıktığımdan en son çareyi kendi kendime buldum.Nasıl mı buldum;

1-Dermapeni keşfettim.Sürekli gittiğim güzellik salonu "bu kesinlikle senin işine yarar.Lekelerinden kurtulursun" dedi. Gözle görülür derecede azalma var lekelerimde.
2-Dermapene gitmediğim zaman lekeler için özel olan ürünleri kullanıyorum.
Şimdi size o ürünleri tanıtıcam.








PORE SHRINKING FACE SPA
uu bebeğim.En sevdiğim kullanmaktan asla vaz geçmiceğim maske.Lekelere iyi geldiği yetmiyomuş gibi bi de bebiş poposu gibi yapıyo cildi.Cilt rengini eşitliyo.Kesinlikle kurutmuyo cildi.Pul pul dökülme olmuyo.Ürünün kokusu bildiğimiz kil kokusu.Cıvık kili  suratınıza uyguluyosunuz.10-15 dk bekletiyosunuz ve ılık suyla yıkıyorsunuz.Veee ferahlamış cildinize aynada bakmadan edemiyosunuz çünkü hafif parlaklık veriyo yüze.Hayır,yağın verdiği bi parlaklık değil bu tabiiki.Ürün yağlı ciltler için ideal.
"Nerede bulurum" diyosanız ;
GRATIS.

dipnot: haftada 2 kere kullanılıyo.





DIRTY WORKS POREFECT FACE SCRUB


"yahu hayatımda bilinmedik markanın yüzüne bakmadım.Bildiğimden şaşmam ben!" demeyin,çarpılırsınız.İngiltere'nin böğründe üretilen bu güzel ürün,(hay paketini öptüğüm) cildi biraz kurutsada inanılmaz etki ediyo kırmızı lekelere.Tabii yüzünüzün soyulmasınıda sağlıyo.Bu iyi bişey,yani soyulması.Ölü derinizi atıyosunuz.Haftada 2 kez uygulanması gerekiyo bu ürünü.
Yapısı şey gibi nasıl diyim böyle minicik minicik tanecikli.Yüze masaj yaparak uygulanıyor.
"oha acaip merak ettim ürünü nerden bulurum" diye sorarsanız adres;
GRATIS.
Fiyatı;19 tl civarı 


Sormak istediklerinizi
https://ask.fm/aylinecevii
buradan alabilirim.

Flormar "always in shape" fondoten incelemesi

Çoook uzun bi süreden sonra tekrar geri dönüş yapıyorum buralara.Uzatmadan hemen fondotenin incelemesini anlatıyorum.Ton olarak bulabileceğim en iyisi.Beyaz tenliyim.Sarı alt tonluyum.Bu yüzden fondoten bulmak benim için bayağı zor.Aşırı akne problemi yaşadığım zamanda Flormar  - perfect coverage fondoteni kullanıyorum.Uygun ve güzel ürünler çünkü.Gel gelelim always stay in shape adlı bu bebeğe.Bu bebeği ben yine flormar'dan aldığım gündüz kreminin üstüne kullanıyorum.O kadar pamuksu böyle bebiş poposu gibi oluyo ki cilt,anlatamam! Ama gel gelelim kuru ciltler için pek iyi olduğu söylenemez.Pul pul görünüyo yüz.Yapısı jöle gibi.Uygulaması biraz zor.Zor diyorum ama elinizle daha kolay.Ya da fırça ile uygulayacaksanız parmaklarınızla fırça izlerini hafifçe yuvarlak hareketlerle yok edin.Çünkü jöle yapılı.Kapatıcılığına gelirsek eğer,çok iyi kapattığı söylenemez.Sadece kırmızı lekelerim var cildimde  ama iki kat anca kapatıyor.Onun dışında son olarak söylemek istediğim,eğer aşırı kapatıcılık aramıyosanız ve mat duruş istiyosanız bu fondoten bi harika.
Benim tonum : Bella 001.
DipNot: Flormar fondotenleri sivilce çıkarmıyo.Test edildi onaylandı.:)


ürünümüz şöyle efenim;
















Resimler şahsıma aittir.